Täällä Oulun korkeudella ilmassa tuntuu jo syksy... Ulkona on raikasta hengittää, ja siksi tahtoisinkin viettää siellä tunteja, tunteja joka päivä. Kaivoin villatakit ja lämpimät huivit jo esille. Tänään tein myös pitkästä aikaa omena-kaurapaistosta - täydellistä iltapalaherkkua syysiltoihin!
Omena-kaurapaistos (vegaaninen)
1 omena
1 dl kaurahiutaleita
1-2 rkl neitsytkookosöljyä
ripaus Ceylonin kanelia
puolukoita
kaurajuomaa
Lämmitä uuni 200 asteeseen. Kuori omena, pilko pieniksi paloiksi. Sulata vesihauteessa kookosöljy. Sekoita keskenään omenapalat, kaneli, kaurahiutaleet ja kookosöljy. Levitä seos uunipellille ja pidä uunissa 10-15 min. Tarjoile puolukoiden ja esim. kaurajuoman kanssa.
Omena-kaurapaistos (vegaaninen)
1 omena
1 dl kaurahiutaleita
1-2 rkl neitsytkookosöljyä
ripaus Ceylonin kanelia
puolukoita
kaurajuomaa
Lämmitä uuni 200 asteeseen. Kuori omena, pilko pieniksi paloiksi. Sulata vesihauteessa kookosöljy. Sekoita keskenään omenapalat, kaneli, kaurahiutaleet ja kookosöljy. Levitä seos uunipellille ja pidä uunissa 10-15 min. Tarjoile puolukoiden ja esim. kaurajuoman kanssa.
Tässä syksyssä, kuten useissa aiemmissa, tuntuu myös muutos. Syksy on muutoksen ja alkujen aikaa. Minkälaisen sinä haluaisit tästä syksystä tulevan? Haluaisitko aloittaa ja kokeilla jotakin uutta?