<![CDATA[Hyvää oloa ja yhteyttä itseen ravitsemusterapian keinoin - AJANKOHTAISTA]]>Wed, 17 Jun 2020 13:47:06 +0300Weebly<![CDATA[Etävastaanotot avoinna]]>Sun, 17 May 2020 10:31:49 GMThttp://emilialeinonen.fi/ajankohtaista/may-17th-2020Vastaanottoni toimivat tällä hetkellä pääasiallisesti etänä Zoom-yhteyden ja puhelimen välityksellä. Vastaanoton kestona on edelleen 60 minuuttia. Saat tapaamisessa keskustelluista aiheista halutessasi tiivistelmän sähköpostiisi. Myös kaikki kirjalliset materiaalit saat sähköpostiisi luettavaksi.

Toivottavasti tavataan etäyhteyden välityksellä! Etäyhteyden myötä tapaamisaikoja on mahdollista varata nyt joustaviin aikoihin maanantaista perjantaihin klo 10-18. Kysy vapaita tapaamisaikoja sähköpostitse!
]]>
<![CDATA[uusi vastaanottotila]]>Tue, 02 Jul 2019 12:08:10 GMThttp://emilialeinonen.fi/ajankohtaista/uusi-vastaanottotilaElokuussa ovet avautuvat osoitteessa Kauppurienkatu 31 A. Saan vastaanottaa teidät asiakkaat jatkossa Pajan tiloissa <3 Tila on ihanan kotoisa ja lämmin tunnelmaltaan. Seinät ovat rosoiset ja teepannussa keittyy teetä tarpeen tullen. 

Olet tänne lämpimästi tervetullut - joko vastaanotolle, ryhmiin tai muihin tapahtumiin!

Pajan tunnelmaan ja toimintaan voit tutustua tarkemmin täällä: www.pajalla.fi. Vastaanottoaikoja on varattavissa taas elokuussa!
Kiitos ihanalle ​Puistolan tilalle. Puistolan läksiäisiä vietimme viime viikolla koko tiimin kesken. Nyt avautuu uudenlaisia tiloja, joissa sama henki jatkuu.
]]>
<![CDATA[Kevään lempeä miniretriitti 30.3.2019]]>Mon, 11 Feb 2019 11:27:07 GMThttp://emilialeinonen.fi/ajankohtaista/kevaan-lempea-miniretriitti-3032019
Tänne voit tulla pysähtymään kevään alun äärelle.

"Katjan ohjauksessa laskeudumme miniretriitille joogaharjoitusten siivin. Lempeillä harjoituksilla avataan mieli ja keho valmiiksi vastaanottamaan päivän antia. Emilian Tunnesyöminen-luennolla pureudumme lempeästi tunteiden maailmaan sekä siihen, miten tunteet ja syöminen voivat liittyä toisiinsa. Saat luennolta ymmärrystä ja lisäksi työkaluja sekä tunnetyöskentelyyn että tasapainoiseen, kehoa kuuntelevaan syömiseen. Luennon jälkeen Katjan ohjaamassa rentoutuksessa vahvistamme sisäisiä voimavaroja visualisoinnin avulla. Päivän päättää Nitan Lempeä itsensä hyväksymisen joogahetki."

Päivän hintaan kuuluu smoothie (L, G).

https://www.facebook.com/events/282766692396456/

Voit ilmoittautua tapahtumaan joko minulle: info@emilialeinonen.fi tai Katjalle tai Nitalle: katja.mattila@olentila.fi, nita.pihlajamaa@olentila.fi

Olet lämpimästi tervetullut <3

]]>
<![CDATA[uutena vastaanottopäivänä maanantai]]>Tue, 08 Jan 2019 11:00:25 GMThttp://emilialeinonen.fi/ajankohtaista/uutena-vastaanottopaivana-maanantaiTuokoon alkanut vuosi 2019 sinulle niitä asioita, joita sydämessäsi toivot <3

Vastaanottoni Puistolatalolla jatkuvat tänäkin vuonna, mutta vastaanottopäiväni on muuttunut: aikoja on varattavissa maanantaisin klo 14-19.

]]>
<![CDATA[ravintolapäivä puistolatalossa]]>Sat, 12 May 2018 15:20:26 GMThttp://emilialeinonen.fi/ajankohtaista/ravintolapaiva-puistolatalossawww.facebook.com/events/246368175924581/

Puistolatalon tilat avaavat ovensa Ravintolapäivän lauantaina klo 12-15. Tarjolla on pientä maksua vastaan ruokaisia muffinsseja, suklaapaloja ja smoothieita sekä kahvia ja teetä. Voit tulla paikalle vain istahtamaan alas ja juomaan kupin teetä. Aikaa on myös ravitsemusterapiaa koskeville ja muutoinkin ravitsemusaiheisille kysymyksille. 

​Olet lämpimästi tervetullut!

]]>
<![CDATA[ryhmä syömishäiriötä sairastaville]]>Fri, 04 May 2018 11:59:55 GMThttp://emilialeinonen.fi/ajankohtaista/ryhma-syomishairiota-sairastavillePuistolatalossa Oulun keskustassa alkaa syksyllä ryhmä syömishäiriötä sairastaville. Yhdistämme ryhmässä kolmen alan, ravitsemusterapian, psykoterapian ja psykofyysisen fysioterapian, osaamista syömishäiriöstä toipumisen tukemiseksi. Ryhmään voi ilmoittautua voi jo nyt.
]]>
<![CDATA[uusi, lämminhenkinen vastaanottotila]]>Fri, 20 Apr 2018 09:23:34 GMThttp://emilialeinonen.fi/ajankohtaista/uusi-lamminhenkinen-vastaanottotilaUusi, ihanan lämminhenkinen vastaanottohuoneeni sijaitsee Puistolatalossa keskustan ytimessä osoitteessa Isokatu 16 B 12. Sähköpostitse varatut vastaanottoni keskittyvät jatkossa näihin tiloihin! Tunnelma tilassa on rauhallinen ja turvallinen. On mahdollista keittää keskustelun oheen teetä, ja suurempi määrä ihmisiä mahtuu kokoontumaan saliin 💜 Avaan vastaanottoaikoja Puistolataloon toukokuun alusta alkaen keskiviikkoisin klo 14-19. Ajat ovat jo sähköpostitse varattavissa: info@emilialeinonen.fi

Puistolatalossa keskitämme toimintaamme muun muassa syömishäiriöiden hoitoon ja sairaudesta toipumisen moniammatilliseen tukemiseen. Tiloissa työskentelevät minun lisäkseni psykoterapeutit Sarianna Virpikari ja Maritta Nikkinen sekä psykofyysiset fysioterapeutit, tanssi-liiketerapeutit Tuuli Halttu ja Liisa Suonmuotka.

Kaikki asiakkaani ovat tähän uuteen tilaan tervetulleita! Tila avaa mahdollisuuksia moneen, joten tiedossa on myös ryhmiä ja teemailtoja. Sivuilleni päivittyy loppukuun ajan lisätietoa.
]]>
<![CDATA[tarjous vielä muutaman päivän]]>Sun, 12 Nov 2017 21:11:49 GMThttp://emilialeinonen.fi/ajankohtaista/tarjous-viela-muutaman-paivan
TARJOUS Hyvinvoiva vatsa -tapaamispaketista 15.11.2017 asti. Varaa aikasi täältä: https://vello.fi/oulunhyvinvointistudio/ tai laita sähköpostia ja kysy lisää: emilia@oulunhyvinvointistudio.fi.

​Tapaamispaketti on suunniteltu sulle, joka haluat saada vatsasi oireilua rauhoitettua. Vatsaasi saattaa usein turvottaa tai vatsasi saattaa olla kipeä, saatat kärsiä närästyksestä tai vatsasi ei vain tunnu toimivan normaalilla tavalla...  Vatsasi oireilee, muttet oikein tiedä, miksi.

​Olen koonnut vatsa-aiheisen 
(myös omakohtaisen) kokemukseni ja tietoni paketiksi, jonka toivon helpottavan mahdollisimman monen vatsan vointia. Hyvinvoiva vatsa -tapaamispaketti sisältää asiatietoa, tukea ja suuren määrän vinkkejä herkän vatsan rauhoittamiseksi.

Saat tapaamispaketin hintaan 180 euroa (norm. 210 euroa), jos varaat ensimmäisen tapaamisajan tai sovimme ensimmäisen tapaamisajan ajankohdan ennen 15.11. !!!!!
]]>
<![CDATA[erikoistarjous vegaaneille ja vegaaniruokavaliosta kiinnostuneille]]>Sun, 15 Oct 2017 17:43:58 GMThttp://emilialeinonen.fi/ajankohtaista/erikoistarjous-vegaaneille-ja-vegaaniruokavaliosta-kiinnostuneille49 euroa/ 60 min. mainitessasi tarjouskoodin VEGE2017 (normaali vastaanoton hinta 90 euroa/ 60 min.).

​Kysy mieltäsi askarruttavat kysymyksesi:
​-vegaanin ravitsemuksesta
-oman ruokavaliosi ravitsemuksellisesta riittävyydestä
-tarvittavista ravintolisistä
​-hyvänmakuisista tuotevaihtoehdoista jne.

​Kysymyksiisi vastaa vegaaniruoasta innostunut laillistettu ravitsemusterapeutti, Emilia.

​Varaa aikasi vegaanin ravitsemusneuvontaan sähköpostitse: info@emilialeinonen.fi.

​Tarjous on voimassa vuoden 2017 loppuun asti.]]>
<![CDATA[irti makeanhimosta -pilottiryhmään haku nyt avoinna]]>Fri, 25 Aug 2017 12:28:58 GMThttp://emilialeinonen.fi/ajankohtaista/irti-makeanhimosta-pilottiryhmaan-haku-nyt-avoinna Irti makeanhimosta ​-matka tasapainoiseen syömiseen -ryhmä alkaa lokakuussa! Haluatko mukaan pilottiryhmään? Mukaan mahtuu 10 ensimmäisenä ilmoittautunutta hintaan 199 euroa (norm. 290 euroa)!
 
Irti makeanhimosta on 8 tapaamista sisältävä matka kaikenikäisille ja -kokoisille naisille, jotka haluavat tutkia suhdettaan makeanhimoon kokonaisvaltaisesti ja aikaansaada syömistavoissaan pysyviä, tasapainoa tuovia muutoksia.
 
Ryhmän tapaamiset ovat syväluotaavia ja luottamuksellisia sekä tarjoavat sinulle tilan kohdata sinut itsesi.  Irti makeanhimosta –ryhmässä pääset tutkimaan suhdettasi syömiseesi tuetusti pala kerrallaan. Jokainen ryhmätapaaminen tarjoaa tietoa ja vastauksia kysymyksiisi sekä alustan keskustelulle. Teemme ryhmässä muutamia henkilökohtaisesti toteutettavia harjoituksia, harjoittelemme kuuntelemaan kehoamme, tunteitamme ja tarpeitamme sekä luomme ryhmän tuella konkreettisia, yksilöllisiä raameja syömisemme tueksi.
 
Kunkin tapaamisen kesto on 1,5 tuntia, minkä lisäksi ohjaajan tuki on käytössänne ryhmälle luodussa suljetussa Facebook-ryhmässä koko ryhmän ajan. Tapaamme ryhmän kesken rauhallisissa Oulun Hyvinvointistudion tiloissa osoitteessa Ratakatu 9.
 
Tapaamme keskiviikkoiltaisin klo 18:30-20. Tapaamispäivät ovat seuraavat: ​11.10., 18.10., 25.10., 1.11., 8.11., 15.11., 22.11. ja 29.11.
 
Ohjaajananne ja tukenanne ryhmässä toimii laillistettu ravitsemusterapeutti, Emilia. Emilia tekee työtään läsnä ollen ja lempeästi, ryhmää sekä osallistujien yksilöllisiä toiveita kuunnellen.
 
Ryhmätapaamisten aikana käsiteltäviä aihepiirejä: 
*        nykytilanne, motivaatio
​*        makeanhimoon liittyvät faktat 

*        ruokavalion laatu
*        ruokarytmi, suunnitelmallisuus
*        terveelliset herkut
*        tunteet
*        ajatukset ja minäpuhe
*        tietoisuustaidot, tietoinen syöminen
*        uni
*        tulevaan suuntaaminen
 
Ryhmän PILOTTIHINTA sisältäen kaiken jaettavan materiaalin on 199 euroa.
Mukaan mahtuu 10 ensimmäisenä ilmoittautunutta osallistujaa. Ryhmä toteutuu, jos mukaan saadaan vähintään kuusi osallistujaa. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: info@emilialeinonen.fi tai 040-8479537. 

Lempeydellä,
Emilia Leinonen
laillistettu ravitsemusterapeutti, TtM
]]>