• ALKU
  • EMILIA
  • PALVELUT
    • HERKKÄUNISELLE
    • SYÖMISHÄIRIÖT
    • ILMAINEN E-KIRJA
  • HINNASTO
  • BLOGI
  • AJANKOHTAISTA
  • AJANVARAUS
  • yhteistyössä
  • ALKU
  • EMILIA
  • PALVELUT
    • HERKKÄUNISELLE
    • SYÖMISHÄIRIÖT
    • ILMAINEN E-KIRJA
  • HINNASTO
  • BLOGI
  • AJANKOHTAISTA
  • AJANVARAUS
  • yhteistyössä
  Lempeydellä ja kehoa kuunnellen

viime hetken piparkakkuresepti

12/23/2017

0 Comments

 
Jos kaipaat leivonnaisten tuoksua kotiisi ja aattoaamuun sopisi hetki piparkakkujen paistamisen parissa, tässä olisi yksi ohje ehdolle. Ohjeesta valmistuu noin kaksi pellillistä gluteenittomia ja maidottomia piparkakkuja.

Kotitekoinen piparkakkutaikina
1 dl riisijuomaa
4 rkl hunajaa
3 rkl kookosöljyä
2 tl leivinjauhetta
4 tl piparkakkumaustetta
ripaus suolaa
3 dl kaurajauhoja
3 dl mantelijauhoja

Kuumenna kattilassa riisijuoma ja hunaja, sekoittele. Sammuta liesi ja lisää joukkoon kookosöljy. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vähitellen kattilaan. Laita taikina jääkaappiin jähmettymään yöksi. 

Seuraavana päivänä: lämmitä uuni 200 asteeseen. Kauli taikinaa jauhotetulla alustalla vähän kerrallaan. Painele muotilla piparkakkuja ja nosta leivinpaperille pellille. Paista 6-8 minuuttia.
Picture
Tämä ohje toimi suurimpana inspiraation lähteenä, vaikkakin muitakin ohjeita selasin: http://tuulia.co/fi/gluteenittomat-piparkakut/ <3 
0 Comments



Leave a Reply.